A vitorlás bérlés Balaton csodás élményt garantál

vitorlás bérlés Balaton

Vitorlás bérlés Balaton

A magyar tenger rengeteg fürdőzési és szórakozási lehetőséget biztosít a nyaralók számára. Aki egyszer itt töltötte a szabadságát, mindig vágyik vissza. A Balaton látványa egyszerűen elképzelhetetlen a vízen lengedező vitorlások csodálatos látványa nélkül. Manapság már nemcsak gyönyörködhetünk bennük, mert a vitorlás bérlés Balaton olyan lehetőséget biztosít, hogy bárki aki szeretné, kipróbálhatja a vitorlázást.

Cégünk Balatonfüreden található, ahol a Balatoni Hajózási Zrt. kikötőjében várjuk kedves vendégeinket a modern, magas színvonalú vitorlásainkkal. A Carter flotta 24 lábas hajójától kezdve, egészen a luxus yachtokig válogathatnak a vendégek. A vitorlás bérlés Balaton előfeltétele, hogy legalább egy személy a fedélzeten tartózkodók közül, rendelkezzen vitorlásvezetői jogosítvánnyal.

Amennyiben nincs ilyen személy a társaságban, az sem jelent megoldhatatlan gondot, hiszen kapitánnyal együtt is igénybe lehet venni a szolgáltatást. A biztonsági követelményeknek megfelelően, vitorlásaink fel vannak szerelve a megfelelő mennyiségű mentőmellénnyel is. Vitorlásaink nagyszerű színvonalúak és kényelmesek.