A pneumatika cső változatos összetétele

Nagyon ellenálló a pneumatika cső

Nagyon ellenálló a pneumatika cső

Igazán egyedi változatosság figyelhető meg a pneumatikára alapuló vezetékeket illetően. Ezt a színes jelleget mindenképp a változatos szín, méret és anyag adja. Az utóbbit tekintve az egyik legkeresettebb pneumatika cső a polietilén (PE), melyet előszeretettel alkalmaznak víz- és gázszerelésnél.

Ennek az ellenálló képességét tekintve fontos tudni, hogy remekül bírja a hagyományos tisztító- és kenőanyag, vegyszerek negatív hatásait. A hőmérsékletet tekintve a strapabírása -30°C és +60°C között mozog. Üzemi nyomást illető tartóssága is ugyanilyen pozitív, hiszen -0,95 és 10 bar között is remekül helytáll. A jellegzetes külső csőméret pedig 4 és 16 mm-re tehető.

Előszeretettel alkalmazzák ezt a víz- és gázszerelésnél, ahol bizony a nyomást tekintő ellenálló képességre mindenképp figyelni kell. Akinek szüksége lenne megbízható polietilén pneumatika cső kellékre, az mindenképp látogasson el a Hafner Pneumatika nevű cég http://www.hafner-pneumatika.com/pneumatika-csovek weboldalára. Itt biztos meglesz a tökéletes vezeték.