A Méthode Traditionnelle megalapozza a minőséget

Méthode Traditionnelle

A több évtizedes és évszázados hagyományok komoly minőségi és árszínvonalbeli különbségeket testesítenek meg. A modern technológiák fejlődésével képesek vagyunk ugyanolyan minőségben, gyorsabban és többet előállítani bármilyen termékből. A Méthode Traditionnelle azonban inkább a hagyományra épít és csak minimális automatizálási előrelépés tapasztalható ebben az úgynevezett champagne eljárásban.

A pezsgőgyártás fellegvárában, Franciaországban már nagyon régóta ezt a módszert, illetve szabályrendszert használják a minőségi pezsgők készítésében. A Méthode Traditionnelle 12 lépcsős, több hétig tartó folyamatot takar, aminek során a minőségi alapanyag eleve a leendő palackba kerülve kezdi meg a 4 hónapos útját egészen a dugaszolásig, amikor is kiváló pezsgőként jut a boltok polcaira.

A Méthode Traditionnelle folyamat minden szakasza szigorúan ellenőrzött és csak szakemberek avatkozhatnak be az eljárás menetébe. Pontosan ezért kerül az asztalra minden esetben finom, ínycsiklandozó és fenséges ital.