A bio dezodor a bőrt is ápolja

Bio dezodor

A hónalj bőre nagyon érzékeny terület, de erről hajlamosak vagyunk megfeledkezni és mindenféle terméket használunk, csakhogy illatosak legyünk és ne izzadjuk. Azonban sokszor éppen ezek a készítmények idéznek elő problémát, mivel olyan összetevőket is tartalmazhatnak, amelyek többek között irritációt, aluminiumsó felhalmozódást, aluminiumsó felhalmozódást eredményezhetnek a mellben, nyirokcsomókban és az idegrendszerben, ezáltal az egészségre is kockázatosak lehetnek.

Ezért ajánlott inkább a bio dezodor mellett dönteni, ami csak természetes anyagokból készül, így kíméletesen segít az izzadás ellen és a kellemetlen szagok elfedésében. Még az illatanyagok is növényi illóolajokból vannak kinyerve, így várhatóan ezek sem okoznak gondot.

Ugyanakkor remekül ápolja is ezt a kényes területet, tehát a bio dezodor révén, nemcsak komfortosan és tisztának érezhetjük magunkat, hanem a bőrünknek is megfelelő gondoskodást biztosíthatunk, amire egyébként a testünk más részein általában oda szoktunk figyelni, tehát itt is ezt kell tennünk. Hiszen a bio dezodor éppen olyan fontos része a bőrápolásnak, mint a megfelelő arckrém vagy testápoló.