Várandós leggings kismamáknak – Ezekről érdemes tudnod

várandós leggings

Várandós leggings

A kényelmes viseletet nyújtó ruházat elengedhetetlenül szükséges a terhes nőknek, főként a nadrágválasztás nehéz számukra. Szerencsére, széles a választék ezekből a boltok polcain, például a leggingsek testre simuló anyagból készült ruhadarabok, így jól idomulnak a változó alakhoz. Többféle várandós leggings típus közül is válogathatsz. Talán az összes közül a varrás nélküli kismama leggings jelenti a legjobb választást, nem véletlenül számít ez a várandósok örök kedvenc darabjának. Ruhával, tunikával egyaránt lehet viselni, de arra feltétlenül figyelned kell, hogy a felső legalább a fenekedig takarjon.

Ehhez a kombinációhoz kiválóan illik a balerina, a tornacipő, a papucs, télen a bokacsizma. Bármelyik szezonban szépen fel lehet öltözni egy kismama leggings révén. Természetesen, a hideg évszakra gyártott modellek vastagabbak, de vannak vékonyabb, rövid fazonok, amelyeket viselni lehet még a legnagyobb hőségben is. A terhesség idején is jótékony hatása van a mozgásnak, ehhez pedig komfortos ruházat és lábbeli az ideális.

A kismama leggings megtalálható pamut anyagból is, ami nem irritálja a bőrt soha. Bár ezeken a modelleken van varrás és gumírozás a pocakra feljövő anyag végén, viszont remek döntés azoknak a kismamáknak, akiknek fontos a természetes anyag. Már régóta divat a bőrhatású nadrág a skandináv országokban, ez a vonal pár éve Magyarországon is megjelent és rövid idő alatt népszerűvé vált. Napjainkban ez a kismamáknak is elérhető, akik kedvelik a bőrhatású anyagokat.

Több színben és kialakítással készült kismama leggingsek közül válogathatsz a bboom.hu webáruház virtuális polcain, ahol biztosan megtalálod az ideális darabot. Gondolj arra is, hogy egyetlen leggings nem lesz elég a terhesség idejére, ezért legalább 2 darabot rendelj a tetsző modellek közül. Nagyon meg fogod szeretni ezt a ruhadarabot, amiben a növekvő hasad kényelmesen elfér. A kis pocaklakó is díjazni fogja a komfortot, hiszen a kismama leggings jól kiválasztott verziója nem szorítja a hasat, hanem melegen tartja és védi.