Üvegfólia ablakra sötétítésre vagy takarásra

Az ablak sötétítésre, eltakarására vagy szimplán csak díszítésére számos lehetőségünk van. Ezek közül a legolcsóbb és legegyszerűbb módszer az üvegfólia ablakra felvitele. Nagyon sok helyen okoz gondot, hogy kintről belátnak a lakás valamelyik részébe.

Az üvegfólia nagyon jó megoldás ilyenkor. A nagy hőséget nem mindenki bírja, ezért valamilyen praktikus dolgon gondolkodik. Az ablakra ragasztható fólia olcsó, de hatékony ebben az esetben is. Azt szintén érdemes tudni, hogy az üvegfólia ablakra másféle felületekre is felragasztható, mint a fa, csempe, laminált tárgyak. Maximum 80 fokig hőálló, langyos vízzel és puha ronggyal könnyedén lemosható. Nemcsak a felhelyezése, hanem az eltávolítása is egyszerű egy hajszárító segítségével. Az üvegfólia ablakra nem igényel sok eszközt a felhelyezéskor.

Jó azonban, ha van kéznél simító lapát, tapétavágó kés, ceruza, vonalzó és rongy. A felhelyezésnél fontos, hogy a felület sima, pormentes, zsírmentes és száraz legyen. Nem ördöngösség, mégis mutatós és tartós!