Tőkehalmáj krém gyerekek számára is

A halak és az ezekből előállított ételek fogyasztása számtalan jó hatással van a szervezetünkre nézve. Gondoltuk volna, hogy például a tőkehalmáj pozitív hatással lehet a látásunkra?

Pedig igen, ez az egyik nagyszerű hatása, de fontos szerepe van a fogak és a csontok egészségére is. Ha rendszeresen fogyasztjuk, akkor erősítheti az immunrendszerünket, így ellenállóbbakká válunk a betegségekkel szemben.

Érdemes a tőkehalmáj felhasználásával készült termékeket enni azért is, mert elősegítheti az agy hatékony működését, védi a szív- és érrendszerünket, szabályozza a koleszterinszintet, a benne lévő D-vitamin és más ásványi anyagok elősegítik a jobb alvást. Krém formájában vásárolható meg a termék az iztenger.hu webáruház jóvoltából.

Hozzáadott olaj nélkül készült, fő alapanyaga füstölt. Ezt a krémes, szálkamentes finomságot a gyermekek is szívesen megkóstolják. Tehát a tőkehalmáj krém az egész családnak ideális reggeli vagy vacsora lehet, de a vendégeinket is elbűvölhetjük ezzel az ínyencséggel.