Skót whisky, a bátrak itala

Skót whisky

Skót whisky

A legnépszerűbb italokat és ételeket szinte mindig együtt emlegetjük a nemzettel, amelyikkel gyakorlatilag összeforrt a neve. A skót whisky igazi különlegessége megbabonázza a fogyasztót és már az első csepp után szinte látjuk magunk előtt a szigetország zord tájait, a semmivel sem összehasonlítható hegyeit, tengerpartjait.

A kifogástalan minőség mindig elvárás, amikor alkoholos italokról beszélünk, hiszen az egészségünk a legnagyobb kincsünk, amivel nem éri meg játszani. A gabonából, élesztőből és vízből készülő skót whisky komoly múltra tekint vissza, de a sok év alatt sem változott a karakteres íz-világa. A tölgyfahordóban történő érlelés adja meg különleges aromáját, ami semmivel sem téveszthető össze.

Természetesen nagyon sok újítással próbálkoztak az évek során, más nemzetek is, de a hagyományos skót whisky még mindig vezető a piacon. A diszkontital.hu virtuális polcain a bőséges választék mellett, igen alacsony árakat és nagyszerű minőséget találni, mert a vásárló elégedett mosolya a legfontosabb.