Hasznára válik a vegán főzőtanfolyam

vegán főzőtanfolyam

Vegán főzőtanfolyam

Bár a tradicionális ételeink igazán finomak, mégsem nevezhetőek könnyűnek, ezért sokan kipróbálnak más, a szervezetet kevésbé megterhelő fogásokat is. Azoknak, akik gluténmentesen akarnak főzni, valamint a vegán konyha iránt érdeklődőknek egy vegán főzőtanfolyam ajánlott.

A Bulkshop szervezésében egész napos vegán főzőtanfolyam érhető el, ami több programmal várja az érdeklődőket. A tanfolyam keretein belül van kiscsoportos foglalkozás, amin maximum 8 fő vehet részt. De például az intenzív tréning egész napos program. 18-20-féle vegán étel elkészítésére van lehetőség és biztosított a csoportélmény, meg a jó hangulat.

A vegán főzőtanfolyam megmutatja a résztvevőknek, hogy mennyire egyszerű ez a konyhaművészet, valamint mennyire finomak és egészségesek ezek az ételek. Gyakorlás, kóstolás, együttműködés jellemzi ezt a remek tanfolyamot. A végén pedig egy füzetnyi recepttel és rengeteg alapismerettel gazdagodva kezdhetik el új életformájukat a résztvevők. A vegán főzőtanfolyam Önnek is az előnyére válik!