Mindent kibír a női MTB kerékpár

Női MTB kerékpár

A hölgyek java része is szeret vadabb, extrémebb terepeken tekerni, ahol bizony kell egy olyan bicaj, amelyik bírja a strapát és minden alkatrésze tartós. A női MTB kerékpár köves utakon, keményebb terepeken gond nélkül helytáll, ezért az a hölgy, aki ezt veszi meg, nem fog csalódni a kétkerekűben.

A siker azért adott, mert ahogy a bringa neve is mutatja, ez egy hegyi kerékpár. Ennek ellenére az emberek nem csupán ott használják, ezért is mondható az egyik legdivatosabb bringakategóriának.

A női MTB kerékpár minden körülmény között megállja a helyét. Ez a típus a váltós bicajok csoportját erősíti, amelyik minimum 18 sebességgel rendelkezik. A legtöbb női MTB kerékpár első teleszkóppal van szerelve, ami szintén fontos ha például köves úton akar a tulajdonos tekerni.

E tulajdonsága révén persze városban is igen jól jön, amikor a hölgy találkozik egy nagyobb padkával vagy egy méretesebb kátyúval. A női MTB kerékpár népszerűségét igazolja, hogy egészen az alap kategóriától kezdve a csúcskategóriás összteleszkópos változatokig is megvehető.