Hair transplant az igényes uraknak

Hair transplant

Mivel a 21. században nagyon fontos szerepet játszik a külső, ezért a férfiak is egyre jobban odafigyelnek magukra. Sajnos, a haj végleges kihullása komoly esztétikai problémát okoz, ezért sokan igénylik a hair transplant segítségét. A hajbeültetés ma már rutinműtétnek számít, ezért egyetlen úrnak sem kell félnie tőle.

A klinika szakorvosai magas szinten dolgoznak, ezért a beavatkozásnak egyáltalán nem marad nyoma. Fájdalomra sem kell számítani, a helyi érzéstelenítésnek köszönhetően.

A hair transplant már rengeteg férfinak segített visszaszerezni az elveszettnek hitt fiatalságát. A kezelésen átesettek arról számolnak be, hogy jobban érzik magukat a dús hajkoronájuknak hála. Végre elégedettek, amikor belenéznek a tükörbe.

A magabiztosságuknak hála, nagyobb sikerrel érik el a céljaikat. A hölgyek bókjai sem maradnak el, hiszen tetszik nekik, ha egy férfi ad a kinézetére. Mivel a hair transplant elvégzése garanciával történik, ezért az elért eredmény tartós marad. A beültetett hajszálak kb. 80 százaléka indul növekedésnek.