Coors Light – az üvegbe zárt frissesség

Coors Light

Forró nyári melegben hihetetlenül jól tud esni egy friss hideg sör. Nemcsak eloltja az ember szomját, hanem le is hűti. A Coors Light maga a palackozott frissesség, amit a készítés során mindvégig alacsony hőmérsékleten tartanak. Már az érlelése is fagypont alatt történik, ami egy különleges aromát kölcsönöz neki.

Az érlelést követően sem engedik, hogy meleg érje, hiszen hidegen szűrik le, aminek köszönhetően a színe is egyedi lesz. Tulajdonképpen emiatt olyan ragyogó és fényes. A palackozása is hidegen történik, így a sörrel együtt a frissesség is az üvegbe kerül.

Amikor valaki kinyit egy Coors Light sört és legurítja, akkor döbben rá igazán, hogy mindaz, amit eddig hidegnek és frissnek gondolt, valójában nem volt az. A 330 milliliteres palack most mindössze 590 Forintért lehet a miénk, ha a Gourmania.hu webáruházból rendeljük meg. Ne feledjük, hogy vásárlás után se tartsuk meleg helyen, mivel a Coors Light sört is csak akkor őrzi meg mindvégig eredeti frissességét, ha a palackot a felbontásáig sikerül hűvös helyen tárolni.