Gyémánt nyaklánc a legjobb választás!

Gyémánt nyaklánc

Karácsony, születésnap vagy évforduló, legyen szó akármilyen ünnepről is, egy ez mindig kitűnő ajándék kedvesünknek. Melyik nő mondana nemet egy pompás gyémánt nyaklánc példányra? Egy jól megválasztott gyémánt ékszer nemcsak szép, de öltöztet is, ugyanakkor finom eleganciával ruházza fel viselőjét. Rendelje meg kedvesének a whiteandblack.hu weboldalról az Önnek leginkább tetsző darabot! Válogasson a megannyi, csodás gyémánt nyaklánc között, vagy készíttessen saját ötletei alapján, egyedi ékszert!

Egy gyémánt nyaklánc nem csupán egy szép ékszer, hanem befektetés! Tudta, hogy a gyémánt a legkeményebb és legritkább a drágakövek között? E tulajdonságainak köszönhetően áruk némiképp magasabbak, mint társaiké, ezért nevezhető jó befektetésnek. Egy gyémánt évek múlva is gyémánt lesz, értékéből mit sem veszít. Mivel a White & Black nemcsak ékszerek forgalmazásával, de készítésével is foglalkozik, bármilyen kérésnek eleget téve képesek kiszolgálni a vásárlókat a cég munkatársai.

A rendelés történhet személyesen, de interneten keresztül is, egy nagyon fontos dolog van, hogy ékszerkészítése szándékáról mindig időben szóljon! Mivel a vásárlók és a kívánságok is különböznek, ezért állandóan van raktáron csiszolt gyémánt. Egy ékszer elkészítése igénybe vehet akár 5-6 hetet is. Gondoljon bele, ha még a gyémánt lerendelésére és megérkezésére is kellene várni. A készletben megtalálható az 1 mm átmérőjű és az 1 karátos, a 6,5 mm átmérőjű csiszolt gyémánt is. Azonban 1-4 hetes határidővel bármilyen méretű, színű csiszolt gyémánt is választható.

Igen jól látja, más színű gyémánt is rendelhető, hiszen a természetben nemcsak a fehér található meg, hanem a fekete, zöld, sárga, piros, és a kék árnyalataiban pompázó gyémánt is. Két csiszolt gyémánt között is lehetnek különbségek, a White&Black többféle méretű, színű és csiszolású ékkövekkel dolgozik, ezekről részletes táblázat is készült, amely megtekinthető a weboldalon. Ez természetesen csak tájékoztató jellegű, hiszen a kézzel csiszoltak között némi eltérés is akadhat.