Fejlett az online banki ügyintézés Magyarországon

Online banki ügyintézés

Online banki ügyintézés

Ha pénzügyeink intézéséről van szó, akkor legtöbben szeretjük a gyors és megbízható megoldásokat. Nincs ez másként akkor sem, ha bankszámlanyitásról van szó. Sokan több bankszámlával is rendelkeznek, így kihasználva az egyes hitelintézetek által kínált lehetőségeket. De mégis melyik bankot érdemes választani? Törvényszerű, hogy csak hosszas sorban állás után intézhessük ügyeinket? 

Időből van a legkevesebb, és természetes, hogy a rendelkezésünkre állót szeretnénk minél jobban beosztani. Ebben kíván segítséget nyújtani az online banki ügyintézés, amely egyre többek körében népszerű manapság. Nem csak az átutalások intézése esetén választják a hazai banki ügyfelek előszeretettel a világhálót, hanem például számlanyitás során is. A Gránit Banknál például bankszámlát is nyithat online, így személyesen csak a szerződés aláírására kell megjelennie a választott bankfiókban.

Nem csak az internetes ügyintézés elterjedt, de ma már olyan telefonos applikációk is léteznek, melyeken keresztül egyetlen mozdulattal tilthatjuk le bankkártyánkat. Ez remek szolgálatot tesz akkor, ha elveszítenénk a pénztárcánkat, vagy nem találjuk a plasztikkártyát. A módszer természetesen lehetőséget kínál arra is, hogy egy ismételt mozdulattal újra aktiváljuk a kártyát, ha azt időközben megtalálnánk.

 

Ne feledje, a világháló nem csak munka vagy szórakozás kapcsán bizonyul remek választásnak, hanem akkor is, ha banki ügyintézésről, valamint az egyes szerződések előkészítéséről van szó. Használja ki az ebben rejlő lehetőségeket!