DD Step puhatalpú cipő az első apró léptekhez

A gyermek első apró lépéseihez kell egy kis bátorítás, na meg kényelmes cipő, amiben a kicsi biztonságban érezheti magát járás közben. A DD Step puhatalpú cipő ideális lábbeli abban az időszakban, amikor megtörténnek az első lépések segítséggel vagy anélkül.

A gyermek ebben az időszakban kíváncsi, szeretne végre lépéseket tenni, hogy a tárgyakat, személyeket önállóbban megközelíthesse, elérhesse. Éppen ezért fontos, hogy olyan lábbelit viseljen, ami megadja neki a kellő szabadságot és biztonságot is.

A DD Step puhatalpú cipő rugalmas, könnyű, csúszásgátló talppal rendelkezik. A 3 rétegű, bőrből készült, légáteresztő termékbe nem izzad bele a kicsi lába, egész nap kényelmes benti viselet.

A kicsikre jellemző, hogy pillanatok alatt leveszik, ledobják magukról a cipőt, azonban ez gumipántos, így könnyen fel- és levehető, nem csúszik le a baba lábáról. A DD Step puhatalpú cipőben öröm járni, mászni, csúszni, így a viselője egészen biztosan gyorsan megszereti és ragaszkodni fog hozzá. A jogyerekcipo.hu webáruházban sokféle szép színben megtalálható.