Az eredeti és kompatibilis tintapatron

Tintapatron

Tintapatron

Akiknek csak most fogyott ki a nyomtatóban a patron, egyáltalán nem tudják, hogy melyiket válasszák, az eredetit vagy az utángyártottat. Kétségtelen, az eredeti, tehát a nyomtatót gyártó cég által biztosított tintapatron jelenti a biztos megoldást, ami remekül működik, kifogástalan minőséget biztosít és sokáig helytáll. Nyilvánvalóan ez jóval drágább, mint az utángyártott modellek.

Tudni kell, ez a termék mindig is garantálja a kielégítő színvonalat, és képes biztosítani a legmegbízhatóbb működést. Sőt, a gyártó ezen kellék használata esetén vállalja a készülékre a garanciát is. Ez annyit jelent, ha meghibásodik a szerkezet, akkor azt ki lehet cserélni teljesen díjmentesen.

Az eredeti tintapatron mellett említést érdemel a kompatibilis toner is, ami az utángyártottnál valamivel jobbnak bizonyul. Hol szerezhetőek be ezek jutányos áron? Remek tintapatron modellekkel várja a klienseket a www.mentornet.hu weboldal, ahol megvásárolhatóak a fent említettek mellett azok a fajták is, amelyek árban és minőségben is kielégítőek.