A fehérarany fülbevaló jó befektetés

Fehérarany fülbevaló

Fehérarany fülbevaló

A sárgaarany egy kissé kezdi divatját múlni. Egyesek szinte közönségesnek tekintik, ha valaki nagyméretű sárgaaranyból készült fülbevalót visel. Annak érdekében, hogy az elit réteget ne veszítsék el az ékszerészetek, kezdték reklámozni és behozni a köztudatba a fehérarany fülbevaló hordást. Azért, hogy mindenki megtalálhassa a fehéraranyból készült kedvenc fülönfüggőjét, a legtöbb ékszerészet vállalja a kínálatában szereplő összes darabjának elkészítését fehéraranyból is.

Ezáltal nem kell lemondania az értékes ékszerről, de mégsem válik közönségessé az adott modell. Különben is, a csodálatosra csiszolt drágakövek hogy néznének ki például ezüstbe foglalva? A két eszmei és esztétikai érték meg sem közelíti egymást. Ezért ha a vásárló vagy a helyzet úgy kívánja, akkor fehéraranyba foglalják a kiválasztott gyémántocskákat. A fehérarany fülbevaló így válhat értékes és szemet kápráztató darabbá. Mindazonáltal az ilyen fülbevalók általában sziporkázóak, így az sem ritka, hogy egyszerű darabok készülnek fehéraranyból.

Az egyszerűség ezzel a fehérarany fülbevaló erényévé válik. Csodálatos, letisztult formákat lehet fehéraranyból alkotni, amely akár a hétköznapi viselet mellé is kiválóan illik. Néha már maga a személyiség is megkívánja azt, hogy ne olcsó bizsukat vagy ezüstöt hordjon valaki, hanem az aranynál alább ne adja. Az ezüsttel ellentétben ugyanis már a fényéből szinte azonnal meg lehet mondani, hogy valami fehérarany vagy ezüst. Hosszú távú viselés során pedig már messziről látszik, hogy melyik az ezüst.

Az, aki igényes és ad magára, biztosan beszerez egy hétköznapi és egy különleges viselethez illő fülbevalót. Ha hiszi, ha nem, ezzel még spórolhat is, ugyanis lehet otthon ötvenféle fülbevalója, mégis két pár fehérarany fülbevaló elégséges lehet, hiszen minden alkalomra viselhetőek, míg a bizsuk a legtöbbször nem. Egy ilyen ékszerpár ízlésességet és igényességet sugall az emberek felé. Emiatt egy fehérarany fülbevaló nem csak ékszerré válik, hanem jó befektetés is a jövőbeli kapcsolatait tekintve.