Az alvást segítő készítmények sokat segíthetnek

A sok stressz rányomhatja a bélyegét az életminőségre, így az álmatlan éjszakák számát is megnövelheti. Szerencsére, az alvást segítő készítmények megoldást kínálnak erre a problémára.

Az állandó kimerültség következtében olyan problémák merülhetnek fel, mint az elhízás, a cukorbetegség, a magas vérnyomás, a szívbetegség, sőt, nagyobb eséllyel kaphat stroke-ot. Általában a melatonin nevű hormon hiánya felelős az állapotért, így az elsődleges lépés nem más, mint annak pótlása.

Az alvást segítő készítmények olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek hozzájárulnak az általános egészségi állapot fenntartásához. Beszerezhetőek kapszula, spray, illetve tabletta formájában, így mindenki igénye szerint választhat.

Érdekességként meg kell említeni, hogy az USA-ban a melatonin táplálékkiegészítőként ismert, viszont vannak olyan országok, ahol gyógyszernek minősítik. Az alvást segítő készítmények szedése előtt mindenképpen konzultáljon az orvosával! A terhes vagy a szoptató hölgyeknek semmiképp nem ajánlott!