A szeretet áldás, amit gyakorolni kell!

a szeretet áldás

A szeretet áldás

Az érzelmek kimutatása a családtagok vagy a barátok felé nagyon fontos. A szeretet áldás és olyan gyógyító erővel bír, amit a legtöbben el sem tudnak képzelni. Minden akadályt képes leküzdeni és egyáltalán nem ismer korlátokat. A legtöbben azt gondolják, hogy egy érzés, viszont ennél sokkal összetettebb dologról van szó.

Egy olyan képesség, ami mindenkiben megtalálható, de nem egyenlő mértékben. Az érzelmi kötődésnek több formája létezik. Azt, hogy melyik kerül a felszínre, számos tényező befolyásolhatja. A szeretet áldás, amit tanulni kell! Sőt, bátorság is kell hozzá. A legtöbben félnek kimutatni azt, hogy a másik felé kötődnek, mivel azt gondolják, hogy akkor könnyen sebezhetőek lesznek.

A pozitív jellemvonások mellett, a rosszat is fel kell vállalni. Ez azért fontos, mert aki kitart a másik mellett, az mindenben önzetlenül segíti. A szeretet áldás, ami csak akkor tölti el a lelkét melegséggel, ha ki tudja mutatni saját maga és mások felé. A mai világban talán az egyik legnagyobb kincs, amit az ember átélhet.