A minimál stílusú ajtók feketén-fehéren megállják helyüket

Modern ajtók

Egy épületnek egyik legfontosabb összetevői mindig a nyílászárók. Ezeknek azért van olyan kiemelt szerepük, mert attól függetlenül, hogy a ház szerkezeti felépítése milyen, rendkívül jól kell szigetelnie. Amennyiben gyenge minőségű kerül beszerelésre, akkor az erősen kihat a lakás hőmegtartó képességére és ezzel együtt az energiafelhasználást is nagyban befolyásolja. A szalafa.hu weboldalon igen széles kínálat jelentkezik a beltéri és kültéri ajtókat illetően. Az itt felsorakoztatott termékek sokféle trendnek megfelelnek.

A modern, minimál stílusú ajtók lényege a sötét és világos színek kontrasztja. Ez a honlapon látható képekből is kiderül, hiszen szinte mindegyik mintapéldány esetében elmondható ez az érdekes összefüggés, aminek tekintélyes esztétikai szerepe van. A Szalafa mindenféle ajtótartozékokat is forgalmaz. Egyik legspeciálisabb ilyen elem a különleges bevonattal kezelt kilincsek. A fogantyúkon köztudottan rengeteg baktérium meg szokott telepedni, sőt, vírusfertőzések is elkaphatóak pusztán azzal, hogy valaki hozzáér a kilincshez.

Ennek a bevonatnak köszönhetően viszont nem kell ilyeneken tovább idegeskedni, hiszen ezen technológia révén a legkisebb mikroorganizmusok is elemeikre bomlanak, továbbá meggátolható a baktériumok későbbi letelepedése is. Ez az eljárás az Európai Unión belül már több nyugati országban bevált és Magyarországon is már kezd mostanság divatba jönni. Alkalmazása legkézenfekvőbb lehet a különféle egészségügyi, oktatási, de egyéb intézményekben is, ahol naponta több ezren is összefogdoshatják a kilincseket.

A vállalat szolgáltatásai nem merülnek ki csupán a különböző termékek árusításában. Eltérő festési és ápolási módszereket bevetve, mint például a pácolás, képesek újjá varázsolni a faajtókat. Amennyiben egy érdeklődőnek az internetes oldalon lévő információáradat mellett még többre volna kíváncsi, bátran tárcsázza a telefonszámok egyikét. Mivel itt nemcsak egy egyszerű webáruházas vásárlásról van szó, ezért mindenekelőtt fel kell venni a kapcsolatot a cég munkatársaival, ami a már említett mód mellett, az ajánlatkérési űrlap kitöltésével is lehetséges.