A merülő termosztát beüzemelése egyszerű

Amennyiben szeretné korszerűsíteni a fűtési rendszert és elsődlegesen az a célja, hogy a lakásban lévő hőmérsékletet pontosan tudja szabályozni, számos épületgépészeti elem áll a rendelkezésére a komfortszerelvényshop.hu webáruházban.

Az egyik méltán népszerű termék ebben a kategóriában a merülő termosztát, mégpedig a minőségi készülékeket gyártó Siemens cégtől. A RAK-TR 1000 jelzéssel ellátott modell egy kapilláris merülő termosztát, ami a nagyobb fokú hatékonyság elérése érdekében, diafragmás érzékelővel van ellátva, merülőhossza pedig 100 mm. Ennél komolyabb kapacitásra képes a RAK-TR 2000 típus, amit kiválóan alkalmazhat a fűtés mellett, a szellőzésnél és a légkondicionáló rendszereknél is.

Ez az intelligens berendezés arra is képes, hogy amennyiben a közeg hőmérséklete nagyobbat esik, mint a kapcsolási különbség, a kapcsolat az eredeti helyzetbe áll vissza. Mindkét merülőtermosztát installálása egyszerű, nem fog gondot okozni. Ha csak minimális szakértelemmel rendelkezik, akkor is meg fogja tudni oldani a feladatot.