175 65 R14 téli gumi többféle kivitelben

Minőségi gumiabroncs

Ne várjuk meg, amíg a gumicsere elhalasztása miatt beleragadunk az idei első hóba! Akkor már hiába fogunk bosszankodni a felelőtlenségünk miatt.

A 175 65 R14 téli gumi nagyon elterjedt modellnek számít a gyártók körében, hiszen ez az a méret, amelyet kiválóan el lehet látni különféle bordázattal a nagy felületének köszönhetően. Így tudja garantálni azt a tapadást a hideg időszakban, amire egy nyári gumi nem lenne képes.

Az alacsony hőmérséklet miatt a nyári gumik megkeményednek, mivel ezek a meleg körülményekhez lettek kialakítva, amikor is nem szabad meglágyuljanak. A 175 65 R14 téli gumit megtaláljuk a Continental, Falken, Hankook, Deciva, Nexen, Kumho és még sok más gyártó kínálatában is.

Ennek köszönhetően kiválaszthatjuk azt a márkát, amelyiket megengedhetünk magunknak. Nagy árkülönbségek szoktak lenni egy-egy gyártó modelljei között, viszont az ár mellett vegyük figyelembe azt is, hogy az adott 175 65 R14 téli gumi milyen eredményt ért el az ADAC teszten. Ez meg fogja könnyíteni a döntést és egy kiváló gumiabroncs szettel leszünk gazdagabbak.