Vegyen részt az óvodai dajka képzésen!

Vegyen részt az óvodai dajka képzésen!

Vegyen részt az óvodai dajka képzésen!

Ugye milyen fárasztóak a kis lurkók, amikor összejönnek a játszótéren és elkezdnek futkorászni, mint a szélvész? Állandóan csak kapkodja az ember a fejét, hogy vajon most hova tűntek. Hát képzeljék el ezt egy kicsit felnagyítva, mondjuk 36 gyerekkel!

Az óvodai dajka képzés olyan szakmai felkészítést ad a jelentkezőknek, hogy ezeket a túlbuzgó csemetéket hatékonyan fogják kezelni. Kész élvezet nézni, amint az oviban a gyermekek csendben, rendben intézik a dolgaikat, játszanak, énekelnek, táncolnak.

Az óvónőknek óriási segítség 1-2 dajka jelenléte, mert akkor nem kell százfelé szakadni, mert csak a nevelés pedagógiai részével kell foglalkozzanak, a többit a szakképzett segédei elintézik. Az óvodai dajka képzés komplex képesítést ad. Tulajdonképpen a sikeres vizsga után, alkalmazható lehet egészségügyi munkakörbe is, mint beteggondozó, beteghordozó, valamint műtőssegéd is. A óvodai dajka képzés jelentős előrelépést jelenthet, hiszen újabb lehetőségek nyílnak egy jövedelmezőbb munkakörbe való átálláshoz.