Tisztességes szintű szőnyegtisztítás ár

Tisztességes szintű szőnyegtisztítás ár

Tisztességes szintű szőnyegtisztítás ár

Az a tévhit járja, hogy főleg a fővárosban mesterségesen magasan tartják a szolgáltatások árait, mert nagy a megrendelés és kevés a kiszolgáló. Ez a szőnyegtisztításban nem így van.

A szőnyegtisztítás ár nem tartalmaz mesterségesen felfújt költségeket, itt kimondottan csak a tisztítószerek, mosógépek és alkalmazottak fenntartásához szükséges költségeket számolják bele. Nincs is értelme a magas árszabásnak, hiszen az ügyfél csak akkor veszi igénybe újra szolgáltatást, ha a legjobb ár-minőség arányt kapja.

A minőségben biztosan nem lesz senkinek csalódása, hiszen a csapat profi gépekkel dolgozik, kipróbált és bevált mosószerekkel. Az alkalmazottak nagy hangsúlyt fektetnek a szívélyes kiszolgálásra az átvételnél és a szállításnál is. A 13. kerületi szőnyegtisztító nem használja ki a monopol helyzetét, inkább azzal törődik, hogy a szőnyegtisztítás ár az ügyfélnek és az üzemeltetőnek is hasznot hozzon. Ez az üzlet az üzemeltetőnek elegendő profitot biztosít, hogy fenntartsa és bővíthesse a minőségi szolgáltatásokat.