Tetrisel kombinált szójáték

Hasznos a szójáték

Hasznos a szójáték

Mi mindenre jó a társasjáték? El sem tudjuk képzelni! A fiatal agy úgy tanul a legkönnyebben, ha közben szórakozik. Éppen ezért remek lehetőséget nyújtanak a különböző szójáték termékek. Ezek általában kombinálva vannak valamilyen formában más kedvenc és ismert elemekkel, amilyen lehet például a Tetris.

Ebben az esetben úgy történik a játék, hogy a jól ismert alakzatokkal kell kitakarni a betűhalmaz azon részeit, amelyek aztán értelmes szavakat fognak képezni. Egy ilyen szójáték akár 40 szón keresztül biztosítani képes a logikai kihívásokat, ami gondolkodásra serkenti a játékosokat. Mindezek mellett, még a kreativitás, gyorsaság valamint az ügyesség is fejleszthető általuk.

Érdemes beszerezni a terméket, hiszen remek kikapcsolódást nyújt és hosszú időre le tudja foglalni a gyerkőcöket. A szójáték folyamatos tanulásra serkenti a résztvevőket és egészséges versengés alakul ki közöttük, hogy ki az, aki többet tud. A szójáték remek ajándék lehet a fa alatt. Éljünk a kínálkozó ajánlattal és vásároljuk meg minél hamarabb!