A PMS szindróma megkeseríti az életet

PMS szindróma

Sok nő számol be arról, hogy valójában nem is a menstruáció időszakában éli meg a hónap legnehezebb napjait. Rengetegen szenvedik el a PMS szindróma kínjait, ami számos kellemetlenséget okoz a mindennapi életben.

Az állandó és indokolatlan idegesség miatt nem könnyű koncentrálni. A hölgyek sokkal gyengébbnek érzik magukat és görcsöl a hasuk a hamarosan érkező vérzés miatt. Sokan arra panaszkodnak, hogy falásrohamaik vannak a PMS szindróma miatt, mivel az átlagosnál jóval éhesebbek.

A test felpuffad a megnövekedett ételbevitel, valamint a folyadék visszatartás miatt. A bőrön csúnya pattanások jelennek meg a fokozott zsírosodás miatt. A Peakshop weboldala szerint érdemes könnyű ételekkel, illetve nem túl intenzív testmozgással mérsékelni a PMS szindróma tüneteit. Így talán elviselhetőbbé válik a nehéz napokat megelőző időszak.

Érdemes elgondolkodni egy kivizsgáláson is, hiszen hormonproblémák okozhatják a gondokat. Egy kis odafigyeléssel nagy eredmények érhetőek el, ennek következtében pedig jelentősen javítható a nők életminősége.