Pattanásos bőr kezelése természetesen és kíméletesen

A pattanásokkal küszködő személyek tudják a legjobban, hogy milyen makacsul ragaszkodnak a bőrhöz a mitesszerek, vörös duzzanatok, sokszor örök nyomot is hagyva az arcon. A pattanásos bőr kezelése azonban lehetséges, de természetes összetevőjű termékekkel.

Sokan kipróbáltak már mindenféle, túlzottan erős, kémiai anyagokkal teli termékeket. Ezekkel az a probléma, hogy nemcsak nem szüntetik meg a pattanásokat, de felsértik a bőr védőrétegét. Az eredmény így ugyancsak pattanásos, de egyben kiszáradt bőrfelület lesz. Az AHAVA kozmetikumok a pattanásos bőr kezelése érdekében a holt-tengeri iszapot vetik be.

Ennek az a magyarázata, hogy ez az iszap tartalmazza a legtöbb bőrregeneráló ásványt, normalizálja a túlzott faggyútermelést, gátolja a pattanások, mitesszerek kialakulását. A pattanásos bőr kezelése tehát nem kell durva kémiai anyagokkal vagy kozmetikai beavatkozásokkal történjen, hiszen az AHAVA pakolások, krémek, tonikok, maszkok és arcradírok kíméletesen és hatékonyan adják vissza a bőr szépségét és tisztaságát.