Parfümolajok keleties illattal

Parfümolajok

Parfümolajok

Ha kedveli a keleties illatokat, akkor látogasson el az Illatműhely oldalára! Biztosan lenyűgözi majd a parfümolajok hatalmas kínálata. Elegendő csupán egy kis mennyiséget vásárolnia a töménységnek köszönhetően.

A csomagban lesz egy olyan pipetta is, amelynek a segítségével sokkal egyszerűbb lehet az adagolás. Mivel a parfümolajok nem alkohol felhasználásával készültek, ezért nem fogják kiszárítani a bőrét. A hosszú előállítási folyamatnak köszönhetően, mindig tökéletes lesz a termék minősége.

Az illat igazán hosszú ideig érezhető, tehát nincs szükség a parfümolajok túl gyakori használatára, amelyek a csábításhoz, illetve az érzékek felébresztéséhez is tökéletesek lehetnek. Az alkalmazás előtt mindenképpen szükség lesz a hígításra az erős illatok megszelídítése érdekében.

Érdemes időt szánni annak a kikísérletezésére, hogy milyen arányban kell elkeverni a parfümolajokat. Így elkerülheti, hogy esetleg túl nagy dózisban használja őket, és emiatt kellemetlen helyzetbe kerüljön. Napközben csak módjával szabad őket a bőrre rakni az erős illatukból fakadóan.