Nem toxikus bio mosószer

Bio mosószer

A mindennapi rohanásban sokszor nincs időnk csak a legfontosabb, megszokott dolgokat megvásárolni, így a régóta használt mosószert csak levesszük a polcról, majd pár perc múlva már indítjuk is a mosógépet. Azonban jó lenne belegondolni, hogy ezek a termékek tele vannak vegyszerekkel, amelyek egyáltalán nem tesznek jót a bőrünknek.

Ezek helyett tanácsosabb a bio mosószer valamelyikét választani. Az internetes áruházakban már bőséges választék van a természetes alapanyagokból előállított mosószerekből is. Megemlítendő a bioforce.hu webáruházban megvásárolható Bioforce Laundry Soap mosószer, amelyik nagy hatékonysággal képes lebontani a különféle textíliák foltszennyezéseit.

Proteinek, szénhidrátok, zsírok, olajok eltávolítására egyaránt alkalmas ez az egyedi tisztítószer. Friss illatot kölcsönöz a ruháknak, valamint mérsékli a szövetek elektrosztatikus feltöltődését is. Eme bio mosószer másik lényeges jó tulajdonsága az, hogy segít megelőzni a ruhák bolyhosodását. Foszfátot nem tartalmaz, biológiai úton bomlik le és nem toxikus.