Nedvességmérő az építkezési anyagokhoz

Elektromos nedvességmérő

Bizonyára tisztában van vele, hogy manapság minden kapható. Bármilyen tevékenységet is szeretne végrehajtani, valószínűleg már megalkottak hozzá egy olyan kütyüt, ami megkönnyíti a dolgát. Hasonló szerkezetnek számít a nedvességmérő is. Főleg építkezéseknél bizonyul hasznosnak, amikor szükséges tisztában lenni a felhasználni kívánt alapanyagok nedvességtartalmával.

Mérőcsapokkal rendelkezik, amelyek rákapcsolódnak az adott anyagra és pontos eredményt fog mutatni. Néhány nedvességmérő kimutatja még a közvetlen környezet hőmérsékletét is, így az építkező szakemberek tisztában lesznek a következő lépésekkel, ami az építőanyagokat érinti. Gyorsan és precízen használható.

Amennyiben 2 percig nincs használva, automatikusan kikapcsol. A nedvességmérő képes megállapítani a fának a nedvességtartalmát, ráadásul tisztában van az Európában létező fafajtákkal, így az alkalmazása rendkívül praktikusnak bizonyul. Természetesen az említett készülék rendelkezik garanciával, hiszen a cég önköltségből megjavítja vagy kicseréli, így a vásárlót terhelő gondok száma jelentéktelen.