Nagyteljesítményű Hitachi fúrókalapács

Hitachi fúrókalapács

Hitachi fúrókalapács

Minden férfi számára kiváló ajándék lehet egy kivételes minőségű szerszámgép, hiszen a kisebb-nagyobb ház körüli munkák elvégzéséhez mindig a megfelelő szerszám megléte jelentheti a megoldást. A

Szerszámoázis webshop kínálatában található Hitachi fúrókalapács vésésre is nagyszerűen alkalmas. A többféle ilyen kettős funkcióval ellátott gép alaptudásához tartozik a fokozatmentes fordulatszám-szabályozás, a biztonsági csúszó-kuplung, az állítható vésőpozíció vagy az önkioldó biztonsági szénkefék.

Az extrák és a teljesítmény értelemszerűen a vásárlási árral egyenes arányban növekednek. Jelenleg a raktáron lévő összes Hitachi fúrókalapács tekintélyes árkedvezménnyel kapható, tehát nem érdemes sokáig tanakodni a vásárláson, mivel az akció csak a készlet erejéig tart.

Mindegyik Hitachi fúrókalapácsra 3 év gyártói garancia érvényes, ami már eleve tükrözi a megbízhatóságát és az első osztályú minőségét. A honlapról történő rendelés senkinek nem minősül bonyolult feladatnak, hiszen az egész folyamat csupán egy-két lépésből áll.