Mystic Day ruha almazöld változatban

Mystic Day ruha

Mystic Day ruha

Sokan félnek az élénkebb színek viselésétől, pedig a legtöbb nőnek jól áll, ha nem csupán pasztellárnyalatokat visel. Az ekollekcio.hu weboldalon nézzenek körül azok, akiknek tetszik a Mystic Day ruha. Most gyönyörű almazöld változatban is meg lehet vásárolni.

A testhezálló fazon elsősorban azoknak a nőknek áll jól, akiknek homokóra alkatuk van. A Mystic Day ruha a vállakat részben szabadon hagyja, de ennek ellenére nem mondható kihívónak. Az ujjai harangszerűen terülnek szét a felkarnál.

Tökéletes választás a melegebb tavaszi vagy őszi napokon. A ruha alja a comb közepéig ér. A rugalmas anyagnak köszönhetően, nem ütközik nehézségekbe a benne történő mozgás. Poliészter és elasztán felhasználásával készült.

A Mystic Day ruha elérhető áron vásárolható meg az internetről. Most 14 napos pénz visszafizetési garanciával rendelhetik meg a vásárlók. A kiszállítás díjmentes. A hölgyek általában néhány napon belül megkapják a ruhát. Biztosan elégedettek lesznek vele, a tökéletes minőségének köszönhetően.