Mire jó a pólófonal?

Pólófonal

Pólófonal

A kézimunkához való alapanyagok terén folyamatosan jelennek meg újdonságok. Ennek kapcsán, a Fonallak oldalán megismerhető például a pólófonal, amely remek kiindulópontot jelenthet a lakásdíszek elkészítéséhez. Az elasztikus, hosszú, strapabíró anyag többféle célra is felhasználható, tehát csak a fantázia szabhat határt a belőle elkészíthető termékek kinézetének.

Az alkotáshoz nem kell sok termék, hiszen csak egy ollóra és egy tűre lesz szükség. A rendelés hamar megérkezik a Fonallak honlapjáról, így hamar kipróbálható a pólófonal.

Például kezdésképpen bátran készíthető egy színes terítő, amely remekül mutathat az asztalon vagy a kredencen. Mivel az anyag mosható, ezért az esetében nem kell tartani a szennyeződésektől sem. A rendelés leadása előtt érdemes számításokat végezni azzal kapcsolatosan, mennyi pólófonal kellene a termékek elkészítésére.

Így el lehet kerülni, hogy utólag kelljen még rendelni még anyagokat, és zavartalan lehet a varrás. Természetesen az oldalon másféle termékek is vásárolhatók az alkotáshoz.