Mini vizipipa több színben

Mini vizipipa

Mini vizipipa

A dohányzásnak van egy sokkal élvezhetőbb fajtája is, a vízipipázás. A President Vizipipa internetes áruház kínálatában rengeteg vízipipa fellelhető. Egyebek mellett, mini vizipipa, illetve az ahhoz tartozó alkatrészek és kiegészítők, valamint temérdek ízletes, élményfokozó aroma is megtalálható. Többféle színű, méretű és árkategóriájú mini vizipipa szerepel a webshop termékpalettáján.

A felhozatalban úgy lehet minél hamarabb rálelni a megfelelő termékre, hogy igénybe veszi a honlapon található termékszűrőt, ahol különböző paramétereket adhat meg, hogy leszűkíthesse a termékek listáját.

Olyan tényezők állíthatóak be vagy választhatóak ki opcionálisan, mint többek között az árkategória, a magasság, a kivezetések és szívócsövek száma, az anyaga, a víztartály csatlakozásának a típusa vagy éppen a származási helye. A mini vizipipa funkcióját tekintve, egyáltalán semmiben nem tér el a normálméretű vagy nagyobb modellektől, ugyanúgy víz szűri át, az egyéni igényeknek megfelelő aromás dohányfüstöt.