Mindenben segít az öltözködési tanácsadó

Öltözködési tanácsadó

Az öltözködésünk nem attól lesz stílusos, hogy a legdivatosabb ruhákat öltjük magunkra, hanem attól, hogy az egyéniségünknek és az alkatunknak megfelelő darabokat választjuk. Persze, ezt nem tudja mindenki, sőt, csak kevesen éreznek rá ösztönösen, úgyhogy az emberek egy nagyobb százaléka az öltözködési tanácsadó ismereteire hagyatkozik.

Ha most Te is egy ilyen szakembert keresel, éppen jó helyen jársz, mert a kommunikacio-stilus.hu weboldalon megismerhető öltözködési tanácsadó a segítségedre lesz abban, hogy kialakíthasd az egyéniségedhez és a mindennapi tevékenységeidhez leginkább illő öltözködési stílust.

Több kialakítható stílus is van, az egyik a klasszikus, ami leginkább az irodai munkát végzőknek ajánlott. Ebben a szakmában a klasszikus stílus az elfogadott megjelenés. Az időtlen stílus például a klasszikus és a sportosan elegáns között áll. De ott van még a romantikus, a drámai, a sportos, az androgün, az etno, az extravagáns, az Emo és Reggae stílus, de ezekről többet megtudsz majd az öltözködési tanácsadótól.