Mik lehetnek egy klímaszerelés feltételei?

A klímaszerelés feltételei

Ha beszerezte a légkondit, akkor nem marad más hátra, mint a beszerelés. A klímaszakáruház.hu linkre kattintva megnézheti, hogy milyen feltételei vannak egy klímaszerelésnek. A munkálatokat a cég egyik szerződtetett partnere végzi el. A szakemberekből álló csapat mindig kifogástalan munkát végez, ezért biztos lehet benne, hogy a siker nem marad el.

A telepítést végző cég NKVH-nál regisztrált, a szükséges tanúsítványokkal rendelkezik és szakavatott munkatársakat alkalmaz. A klímaszerelés díja 50 ezer Forint, amibe beletartozik a munkadíj és persze a szereléshez szükséges anyagok, a tartókonzol, az elektromos vezetékek, a több méter rézcső és a kábelcsatorna is

Mielőtt azonban a klímaszerelést igényli az ember, fontos észben tartani, hogy a telepítést csakis akkor vállalják a kollégák, ha a légkondi ettől a cégtől lett megvéve. Továbbá, ha valakinek egyedi igénye van, ami túlmutat a fent említetteken, akkor az további költségek felmerülését vonhatja maga után.

A szolgáltatás kérésekor a szerződött klímaszerelő egy munkanapon belül megkeresi az ügyfeleket, hogy időpontot egyeztessenek. Ezután a szerelést tíz munkanapon belül végzi el a szerződött partner. Kivételt képeznek az olyan esetek, amikor az ügyfélnek nem felel meg ez az intervallum.

Annyit itt még tudni kell, hogy a légkondi beszerelése mindig a napi munkaidőn belül történik, az túl, illetve a hétvégi telepítések árazása a klímaszerelő partner egyedi árazása alapján történik. A klímaszereléshez tartozik még a falátütés, normál téglafa és betonfal esetén is, a külső és a belső egység beszerelése a három méteres hűtött útvonalon belül.

Ide sorolható még a konzolok rögzítése, illetve a kültéri egység elhelyezése az ügyfél kérése alapján, illetve a szerkezet teljes telepítése. A vásárláskor a vállalkozás 12 hónapos garanciát ad a termékre. Ez nem tartalmazza a gyártó által nyújtott garanciát, csak a beszerelésre vonatkozik. Ha valaki még többet akar megtudni erről, akkor jól teszi, ha ellátogat a fent említett oldalra, ahol nem csupán a produktumokról lehet olvasni, hanem a telepítési szolgáltatásról is.