Mi egy lézerblokkoló működési elve?

A lézerblokkoló tulajdonképpen egy legális traffipax előrejelző tartozék, amelyet akár a rendszámtábla keretébe is be lehet építeni.

Ha nem szeretne sokat fizetni, viszont visszaeső gyorshajtónak számít, esetleg siet valahová és szeretné, ha jelezne egy hasznos eszköz az autójában, hogy figyelmeztesse a lehetséges mérésre, akkor a traffipaxbolt.hu webáruház választékát kell végigböngésznie. A lézerblokkoló tulajdonképpen egy legális traffipax előrejelző tartozék, amelyet akár a rendszámtábla keretébe is be lehet építeni. Az online üzletben sokféle terméket megtalál, amelyek közé tartoznak a lámpák, a fedélzeti kamerák, a digitális alkoholszondák és még lehetne folytatni a sort.

Egy lézerblokkoló egyáltalán nem számít illegálisnak, hiszen napjainkban már elfogadottnak tekintik a rendőrök. Aki nem közlekedik GPS-el, ami jelezné a traffipaxokat, akkor egy blokkolót nyugodtan fel lehet szerelni az autóba. Abban az esetben, ha nem tudja miként működik a speciális termék, akkor mindenképpen kérdezzen meg róla egy szakembert is! A lézerblokkoló felszerelése hozzáértést igényel, hiszen nem olyan egyszerű a kisméretű berendezések beillesztése.

A lézerblokkoló a rendszámtábla keretes részére is felhelyezhető, ráadásul a webáruház szakemberei három év garanciát biztosítanak a termékre. Amennyiben úgy gondolja, hogy kipróbálná a blokkolót, akkor mindenképpen kérjen személyre szabott árajánlatot a webshop szakértőitől! Az áruházban megtalálható lézerblokkolót kifejezetten a magyarországi és az európai ARH CAM-S1 traffipaxokhoz fejlesztették ki. A rendszámtábla keretébe épített különleges blokkoló eszköz azonnal jelez, hogyha traffipaxot észlel.

Így sohasem fog fennakadni a sebességmérés miatt. A kisméretű termék segítségével megúszhat egy nagyobb mértékű bírságot is. A sebességmérés tényét, ha lehet így fogalmazni, a GPS U1-es hangeffekt fogja jelezni. Természetesen magyar nyelvű beszédhang is riasztani fog. A lézerblokkoló komplett, így Ultimate rendszerbe is beépíthető. Ezen kívül elmondható róla, hogy pendrive segítségével frissíthető, valamint szoftveresen állítható a központi egység vezérlése. Fontolja meg a beszerzését, mert csak jól jár vele!