Mi áll a Jégvarázs póló sikere mögött?

Jégvarázs póló

Jégvarázs póló

Évről évre bizonyítja a Disney, hogy igenis megnyerő meséket, animációs történeket képes vászonra vinni, melyek a gyermekeket és a felnőtteket is lenyűgözik. Pár éve jelent meg a Frozen című mese, ami miatt temérdek rajongó a Jégvarázs póló megvétele mellett döntött.

Ez teljesen érthető, hiszen ez a kedves kis történet mindenkit magával ragadott. Nem vitás, leginkább a nőket hatotta meg a sztori, aminek a középpontjában két lánytestvér áll, akik a szülők elvesztése után egy kis bonyodalmat követően ismét egymásra találnak és kibékülnek.

A siker azonban elmaradt volna a csodás betétdalok nélkül, melyeket a meserajongók több hónapig is megállás nélkül énekeltek. Ezért nem is meglepő, hogy mindenki a Jégvarázs póló ruhadarabra vágyott, ami egyszerre komfortos és időtálló is.

Arról nem is beszélve, hogy a trikón ott szerepelnek a sokak által kedvelt karakterek is. A www.cinemarket.hu oldalon fellelhető cég évek óta forgalmazza a Jégvarázs póló mellett a Batman, Superman, minyonos és egyéb meseszereplő karakter ihlette ruhákat, tartozékokat.