Létfontosságú eszköz a Backscan

Az orvostudományban jól jön a Backscan

Az orvostudományban jól jön a Backscan

Sajnos a magyar lakosság több mint 90%-a szenved valamilyen gerincbetegségben, aminek a helyzetét az is rontja, hogy a betegek nem vizsgáltatják ki a bajt. Ha pedig megteszik, az eredmény nem mindig kielégítő, a rossz, elavult berendezések miatt. A pontatlanság abszolút kiküszöbölhető a Backscan berendezésnek hála, ugyanis ez a forradalmi eszköz a gerincről 3D képet készít úgy, hogy a páciensnek garantált a röntgensugár mentes vizsgálat.

Ezáltal nem kell tartani a mellékhatásoktól, hiszen fontos tudni, a röntgensugár semmiképp sem egészséges az emberi szervezetre. Ezért sem tanácsos egy megadott számnál több ilyen jellegű vizsgálaton részt venni.

A Backscan hatalmas előnye, hogy ezzel a komolyabb, nehezebben feltérképezhető betegségekre is fény derülhet, mint például a lordózis, kifózis, gerincferdülés, az egy blokkban mozgó és a hipermobilis ízületek is. Ennek a pontosságnak, minőségnek köszönhetően egyértelművé válik, csakis a Backscan eszközre kell hagyatkozni akkor, amikor a páciens úgy érzi, hogy sajnos igen komoly a probléma.