Lépjen be a romantikus erotikus könyvek világába!

Romantikus erotikus könyvek

A hétköznapok taposómalmából esténként vagy hétvégén igyekszik mindenki kilépni. A romantikus erotikus könyvek könnyed kikapcsolódást nyújtanak minden vásárlónak, hiszen egyszerre bilincselik le és izgatják fel az olvasót. Az erotika szó Erósz nevéből eredeztethető, aki a szerelem és a szexuális vágy istene volt a görög mitológiában. Rómában az istenséget Ámor vagy Cupido néven tisztelték.

A halhatatlan a legtöbb mítoszváltozatban Árész hadisten és Aphrodité szerelemistennő gyermekeként jön világra, hófehér szárnyakat viselve. Kezében íjjal ábrázolják, kilőtt nyilairól pedig azt tartja a történet, hogy akit szíven találnak, az azonnal kiolthatatlan szerelmet kezd érezni.

A Cor Leonis könyváruházban megvásárolható romantikus erotikus könyvek olvasása közben Ön is úgy érezheti, mintha szíven találta volna Ámor nyila, a könyvek szereplői közül ugyanis sokan szuggesztív személyiségek, akik az ideális férfi vagy nő karakterét jelenítik meg. A romantikus erotikus könyvek kihagyhatatlan olvasmányok, ezért vásároljon bátran!