LEGO Friends csajos építőkocka rajongóknak

LEGO Friends

Az építőkockázás szeretete nem köthető korhoz vagy nemhez. Kicsik és nagyok, fiúk és lányok egyaránt szívesen merülnek el az alkotás örömeibe. Ennek ellenére, a LEGO tervezői úgy gondolták, hogy szükség van néhány olyan készletre, ami direkt a lányoknak szól, hiszen a számos autós, tűzoltós, rendőrős és munkagépes szett inkább a fiúknak kedvez.

A LEGO Friends meghozta a várt reményeket, hiszen az apró hölgyek azonnal beleszerettek a téma fő karaktereibe, akik nem mások, mint Olivia, Mia, Andrea, Emma és Stephanie. Ezen öt szereplő köré épülnek a LEGO Friends építőjátékok, amelyek között csajos házak, üdülőhelyek, játszótér, vidámpark, vendéglátóegységek, sportközpont is megtalálható.

Sőt, a kislányok körében oly népszerű állatos és nyaralós témák is helyet kaptak, így nem csoda, hogy minden apróság megtalálja a hozzá legjobban illő LEGO Friends játékot. Ha szeretné valami igazán lányos darabbal meglepni a csemetéjét, ami ráadásul még jó hatással van a kreativitására és a finom-motorikus képességeire is, akkor ezen készletek között mindenképpen nézzen szét!