Lassú, de sikeres fogyókúra

Fogyókúra tippek

A nassolások minden hölgyben bűntudatot keltenek és a mértékletesség olykor-olykor feledésbe merül. A legfinomabb csemegék általában pluszkilókat okoznak, azonban a finomságoknak nehezen lehet ellent mondani, a fogyókúra pedig még nehezebben indul be. A www.peakshop.hu honlapon rendkívül könnyen hasznosítható tanácsok olvashatóak.

A fogyókúra tulajdonképpen nem megvonásokból áll, hiszen egészséges ételekből is finomat lehet enni, ez pedig a desszertekre is vonatkozik. A kétes tablettákat, amelyek súlyvesztést ígérnek, kerülni kell, ezt a véleményt pedig az orvosok is osztják. Inkább érdemes lassan, de biztosan végighaladni a fogyókúra lépésein, hiszen a gyors fogyás amúgy is striákat okoz.

Hús, rostos ételek, sok-sok zöldség az alapköve az egésznek. A rendszeres mozgást is rengeteget segít az előrehaladásban, ezzel pedig akkor sem kell leállni, amikor már a várva-várt cél elérte valaki, hiszen minden szerv meghálálja a sporttal járó előnyöket. A fogyókúra során kerülni kell a cukros ételeket és a fehérjében dús termékeket kell előnyben részesíteni.