Lang Györgyi kifejezte háláját a kedvenc betegszállító cégének!

Bármikor felkereshető a www.aranyszivambulance.hu

Bármikor felkereshető a aranyszivambulance.hu oldal

Sohasem tudhatjuk, hogy mikor lesz szükségünk valamilyen segítségre. Legyen az betegszállítása az adott kórházba vagy külföldről történő hazajövetel egy baleset miatt. Tudnunk kell, hogy van ezekre egyszerű megoldás, erről pedig az aranyszivambulance.hu honlapon bővebben olvashatunk. A profi szolgáltatás mellett, még az árak is kedvezőek valamint bizonyos esetekben lehetőség nyílik az összegek visszaigénylésére is. Ha többet szeretnénk megtudni, akkor látogassunk el az Aranyszív Ambulance oldalra.

Itt nagyon részletekbe menően olvashatunk a cég működéséről és arról, hogy több ezer magánszeméllyel van szerződés kötve, valamint öregotthonok és kórházak is tartoznak a vállalkozás partnerei közé. Olyan híres személy is, mint Lang Györgyi, kifejezetten hálás a betegszállítónak. A színésznő súlyos betegsége mellett, egyetlen évben, háromszor egymást követően eltörte a lábát, így a közlekedés számára nagyon nehezen volt megoldható. A vizsgálatok idejére történő pontos időben érkezést ezért olyan módon oldotta meg, hogy rábízta magát az Aranyszív szakembereire.

Ha nekünk is hasonló problémáink vannak és nem akarunk mentőre várni elég a vállalkozás honlapját felkeresni és az adott telefonszámot tárcsázhatjuk bármikor. A betegszállító központ az év minden napján várja jelentkezésünket és egy órán belül számítani lehet a kiérkezésre. A költségek minden esetben fixek, így nem kell tartani a rejtett összegektől. A aranyszivambulance.hu felületen ugyanakkor még azt is megtudhatjuk, hogy amennyiben olyan betegbiztosítónál vagyunk, amelyik szerződésben áll az Aranyszív Ambulance céggel, akkor visszaigényelhetjük a már kifizetett költségeket.

Tudnunk kell, hogy a cég Budapest területén az egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozás és minden helyzetre fel vannak készülve a szakemberek. Modern műszerek, kommunikációs eszközök és több darabból álló járműflotta áll a rendelkezésünkre is. Ahogyan Lang Györgyi, úgy mi is bátran bízzuk magunkat a gondos kezekbe és nem fogunk csalódni egyáltalán! Mielőtt a telefon után nyúlunk, tudjunk meg még többet a kínált szolgáltatásokról!