Különleges pálinkák gyógynövényekkel ízesítve

Különleges pálinkák

Ha valami egyedi itallal szeretné meglepni a vendégeit, akkor keresse fel a Pannonhalmi Pálinkárium weboldalát! A webáruház kínálatában ugyanis különleges pálinkák is szerepelnek szép számmal. Persze, ha a hagyományos ízeket kedveli jobban, olyanokat is talál az online áruházban.

A klasszikus kisüsti és ágyas pálinkák mellett, olyan ritkaságokat is előállítanak és forgalmaznak, amelyeket nem találhat meg minden italboltban. A különleges pálinkák közül, kitűnik a saját receptjük szerint készített Pannonhalmi Patika párlat.

Ez az egyedi ízekkel rendelkező ital valójában egyszerű kisüsti, amit gyógy- és fűszernövényekkel tettek érdekessé. A borsika fű és a tárkony nemcsak az ital ízét teszi különlegessé, hanem a hatását is.

Az ital étvágyfokozó, valamint emésztésjavító hatása is jelentősen megnő, a növényeknek köszönhetően. Nem felejthetjük ki a különleges pálinkák sorából a levendulával ízesített gyümölcspárlatot, valamint a Szivarpárlatot sem. Ezek szintén igazi kuriózumnak számítanak, még a rutinos pálinkafogyasztók körében is.