A koraszülött cumi használati utasításai

Koraszülött cumi

Néha egy-egy baba korábban érkezik a világra, mint ahogyan az orvosok kiszámolták. Ilyen esetekben az orvosoknak, ápolóknak és az édesanyának is jobban oda kell figyelni a picire. Természetesen, mivel hamarabb jött a világra, a súlya is kisebb és bizonyos izmai vagy szervei nincsenek kellőképpen kifejlődve, mint a 9 hónapra született babáknál.

A koraszülött cumi gyártói mindezt nagyon jól tudják, ezért a fejlesztés során mindent megtettek, hogy a pici biztonság-, és komfortérzetét elősegítsék. Tulajdonképpen a koraszülött cumi a gyerek ujjának azt a méretét és formáját mintázza, amit ő az édesanya hasában megszokott.

Így számára ez nagyon megnyugtató. Főleg bizonyos vizsgálatok elvégzésekor (például vérvétel, vagy injekció beadása) segít a koraszülöttnek visszanyerni nyugalmi állapotát. A koraszülött cumi steril csomagolásban kapható. A további sterilizálását 2 percig tartó főzéssel végezhetjük el. Arra viszont vigyázni kell, hogy amennyiben elhasználódás jelei tűnnek fel rajta, a lehető leggyorsabban cseréljük le, mert különben fulladást is okozhat.