Kellemes viselet a szatén felső

Mindenki életében előfordulhatnak olyan napok, amikor szeretne kicsit elegánsabban felöltözni, azonban nem akar egész nap kellemetlenül feszengeni. Nem feltétlenül szükséges, hogy az elegáns ruhadarabok egyben kényelmetlenek is legyenek. A finom és elegáns szatén felső pont ebbe a kategóriába tartozik.

Rendkívül kényelmes viselet, miközben szolid csillogásával feldobja bármelyik hétköznapi összeállítást. Nagyon jól kombinálható különböző stílusokkal. Farmernadrággal és egy blézerrel párosítva a szatén felső az egyszerű hétköznapokon is felvehető a munkahelyre. Biztosan be fog gyűjteni néhány bókot a munkatársaktól. Azonban elegáns szoknyával probléma nélkül megállja a helyét például rendezvényeken is.

A szatén felső nyáron kiváló választás, hiszen ez a hűvös anyag nem nehezedik rá a viselőjére. Megfizethető áron lehet hozzájutni ehhez a minőségi alapanyagból készült felsőhöz. Önmagában is remek megjelenést kölcsönöz, éppen ezért nem érdemes harsány kiegészítőkkel és ékszerekkel elnyomni a szépségét.