A Jura kávéfőző szervíz alapos munkát végez

Kávéfőző szervíz

Kávéfőző szervíz

A svájci minőségű Jura kávégépek majdnem harminc éve kápráztatják el finom ízekkel a kávé szerelmeseit. Magas minőségének és professzionalizmusának köszönhetően pedig egyre többen szerzik be ezt a márkát saját célra is.

Azonban nem kell megijedni egy esetleges meghibásodástól, ugyanis egy Jura kávéfőző szervíz Magyarországon is üzemel. Itt mindenféle tartozék raktáron van, amit felújítás során alkalmazhatnak.

Aki nem szeretne sokat költeni egy ilyen speciális kávégépre, azonban a zamatok ámulatba ejtették, megvásárolhat egy használt Jura kávéfőzőt. Ezek a masinák felújításkor új alkatrészekkel gazdagodnak, alaposan kitisztítják őket, megszabadítják a felgyülemlett zsírtól és vízkőtől is.

A kávéfőző szervíz csapata arra is figyel, hogy esztétikailag kifogástalan terméket nyújtsanak át a fogyasztónak. Egyébként hiába használt gépről van szó, mégis dukál hozzá hathónapnyi garancia. Aki szeretné, hogy gépe hosszú éveken át tökéletesen működjön, annak tanácsos igénybe vennie 1-2 évente a kávéfőző szervízt.