Jobb közérzet a levegőtisztító segítségével

levegotisztito

Levegőtisztító

A nyirkos szobák korszaka lejárt, a baktériumok és vírusok végre eltűnnek az otthonából! Nem is gondolná, mennyire hasznos egy levegőtisztító az Ön szobájában. Mindent eltűntet a levegőből, legyen az nyirkosság, dohszag, füst vagy por.

Különösen hasznos azoknak, akik érzékenyek a légúti megbetegedésekre vagy allergiások szoktak lenni a levegőben szálló pollentől, állatszőrtől. Egy levegőtisztító szezontól függetlenül akciósan beszerezhető már online is, utánajárás nélkül.

Sőt, annyira mutatós külalakkal készülnek, hogy bármilyen berendezéshez igazodni képes. A különféle modellek szimpla vagy dupla szűrőrendszerrel készülnek, ezek kitisztítása és visszahelyezése után az eszköz újra munkába lendül.

A legtöbb modell esetén egy kijelző mutatja a legfontosabb adatokat és távirányítóval megannyi üzemmódot választhat ki. A levegőtisztító csendes működése mellett, az éjszakai alvás sem gond, így még a gyerekszobában is helye van. A levegőtisztítók műszaki paraméterei megtalálhatóak az oldalunkon. Vásárlás előtt mindenképpen olvassa el ezeket is!