Ízlelgesse Ön is a Bock pincészet ízeit!

Bock pincészet

Hazánk egyik legdélibb települése, Villány nem csupán abban emelkedik ki a helységek közül, hogy ennyire alacsonyan fekszik, hanem abban is, hogy itt a leghosszabb a napsütötte órák száma.

Ez utóbbi tényező pedig a Bock pincészet tulajdonosainak áldást jelent, hiszen az égitest remekül járul hozzá a minőségi borok készítéséhez. Azoknak, akik szeretik személyesen megtapasztalni a dolgokat, garantáltan nagy élménynek fog számítani a Bock pincészet körbejárása.

A család, amely már másfél évszázada csakis szőlőtermesztéssel és borászattal foglalatoskodik, számtalan évjáratú nedűt tudhat magáénak. Visszamenőleg összesen tizennégy vörösbor, hét fehér, valamint hat rozé kényezteti a vendégek ízlelőbimbóit.

A Villányban tett látogatás során, a család a Bock pincészet minden apró titkába beavatja az érdeklődőket, körbevezeti őket az előállítások helyszínein és elmagyarázza az általuk folytatott tevékenységeket. Akiknek esetleg nincs lehetőségük utazgatni, azok a www.pannonborbolt.hu webshopról is vásárolhatnak Bock borokat.