Ismerjük meg hazánk szépségeit!

Őrségi táj

Őrségi táj

Ha új, eddig ismeretlen tájakat szeretnénk felfedezni, akkor nem kell feltétlenül a világ másik felére utaznunk. Hazánk területén is vannak felejthetetlen élményekkel kecsegtető tájak, tudjuk meg Laca celeb blogjáról.

A blog cikkeit olvasgatva azt is megtudhatjuk, hogy mikor hová érdemes elutazni. A nyári hónapokban kellemes kikapcsolódást nyújthat a Balaton. Itt kedvünkre fürdőzhetünk, napozhatunk és szórakozhatunk barátaink, családtagjaink társaságában.

Ha jobban szeretjük az aktív pihenést, akkor túrázhatunk az Északi-középhegység hatalmas erdeiben vagy ellátogathatunk a Duna-kanyar vadregényes tájaira. Az Alföld is számtalan látványossággal fogadja az érdeklődőket. Aki a hagyományok és a kultúra iránt érdeklődik, annak az Őrség felfedezését javasolja a blogger.

Az Őrség egy hagyományokban gazdag tájegysége az országnak, ahol mind a mai napig ápolják a régi szokásokat. A nyár folyamán több fesztiválra, kiállításra és vásárra is sor kerül a térségben, így érdemes ellátogatni a rendezvényekre. Természetesen az ősz sem telik el kulturális események nélkül.